Ekologinen & vastuullinen

Ilmainen toimitus yli 400 € tilauksiin

040 726 9875

Valuutta: EUR

UUSI INNOVATIIVINEN TYÖVÄLINE KAIKKIIN RAIDOITUKSIIN

Kivestä tehty folio! Paper Not Foil on teknisesti edistyksellinen, ammattimainen ja kestävä työkalu kaikkiin raidoitustarpeisiin. Liuskat on valmistettu kierrätetystä kivimateriaalista, ja niitä voi käyttää halutessaan uudelleen useita kertoja. Ne nopeuttavat työskentelyä tarjoten samalla helppokäyttöisyyttä, luovuutta ja mukavuutta sekä tekijälle, että asiakkaalle.

Mutta mistä kaikki sai alkunsa?

Tämän innovaation takana ovat ihastuttavat Amanda ja Scott, jotka omistavat värjäyksiin erikoistuneen kampaamon. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Amanda huomasi heidän pienen kampaamonsa kuluttavan yli 2 kilometriä foliota kuukausittain, vaikka kampaajia oli vain 3,5. Tämä herätti ajatuksen tutkia folion käyttöä alalla laajemmin.

Tietoisina alumiinifolioiden valmistukseen kuluvista resursseista, Amanda lähti etsimään vaihtoehtoja. Hän pyrki säilyttämään tai jopa parantamaan folion helppokäyttöisyyttä, teknisiä ominaisuuksia, laatua ja lämmön eristävyyttä.

Harkittuaan erilaisia vaihtoehtoja, kuten muovia ja paperia, hän löysi tavan valmistaa ammattitasoisia raitaliuskoja kierrätetystä kivimateriaalista. Tämä ratkaisu täytti kaikki heidän vaatimuksensa: se oli ekologinen ja uudelleenkäytettävä työkalu, joka tarjosi helppokäyttöisyyttä, huippuluokan teknisyyttä ja erinomaista lämmöneristystä. Lisäksi se antoi ammattimaisen vaikutelman sekä kampaajalle että asiakkaalle.

Mikä tekee siitä erityisen?

  • Valmistettu kierrätetystä kivimateriaalista
  • Konepestävä ja uudelleenkäytettävä
  • Helppo ja nopea käyttää
  • Mukava tekijälle ja asiakkaalle
  • Valmistettu ilman happoja tai valkaisuaineita
  • Valmistettu vedettömästi uusiutuvalla energialla
  • Liuskoja on 2 kokoa: 10x40 cm ja 13x40 cm (500 kpl per paketti)

Liuskan käyttö

Voit käyttää liuskoja samalla tavalla kuin perinteistä foliota tai raitalappuja. Hyvä tarttumapinta estää liukumisen, mutta liuska on silti helppo vetää pehmeästi pois venyttämättä hiusta.

Liuskat tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen ja mahdollistavat nopean, teknisen työskentelyn. Liuskoja voi myös halutessaan leikata haluttuun kokoon saksilla, vaikka useamman samaan aikaan.

Liuskan käyttöönotto on erittäin helppoa, vaikka kaikki uusi voikin vaatia totuttelua. Testaa vaikka harjoituspäähään tai työkaverille hoitoaineen kanssa ennen ensimmäistä värjäystä.

Näytetään tuotteet 1-5 / 5

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit