Abel

Haluatko sinäkin edustaa Abel Odor parfyymejä ? Klikkaa ammattilaisten kauppaamme ja lue lisää: pro.greenlipsbeauty.com

Abelin tavoitteena on inspiroida positiivista muutosta luomalla maailman parhaat 100% luonnolliset parfyymit, vaarantamatta etiikkaa tai estetiikkaa. 

Luodakseen maailman parhaat luonnolliset parfyymit, Abelin perustaja Frances Shoemack tarvitsi täydellisen liittolaisen. Vuonna 2012 hän yhdisti voimansa Sao Paolossa asuvan mestari parfymööri Isaac Sinclairin kanssa ja näin Abel syntyi. Tänä päivänä Abel tuo kaupunkeihin ympäri maailman valikoiman luonnollisia unisex-tuoksuja, jotka ovat moderneja ja pitkäikäisiä.

Hollantilaisen parfyymitalo Abelin Vita Odor ”elävä tuoksu” kokoelma sisältää seitsemän parfyymia. Tuoksut on valmistettu käyttäen ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka heräävät eloon ihollasi. Abel luo monitahoisia, omaleimaisia ja mielenkiintoisia tuoksuyhdistelmiä, joita et löydä mistään muualta. Tuoksuja on saatavilla kahdessa koossa: 15 ml ja 50 ml. Lisäksi Abel on luonut yhteistyössä lastenvaatemerkki Gray Labelin kanssa äideille suunnitellun Nurture parfyymin, joka sopii erityisen hyvin raskaana oleville tai pienten lasten vanhemmille.

Vita Odor kokoelman tuoksut ovat etiikan, taiteen ja tieteen edistyksellisen sekoituksen lopputulos. Jokainen tuoksu koostuu erittäin intensiivisestä sekoituksesta luonnollisia (käytetty luomusertifioituja raaka-aineita aina kun mahdollista) öljyjä ja niistä eristettyjä tuoksukomponentteja. Tuloksena on dynaamisia, intiimejä ja luonnollisia parfyymeita, jotka tuoksuvat ihollasi koko päivän.

Tiesitkö, että Abel on maailman ainoa tuoksutalo, joka kertoo avoimesti kaikki käyttämänsä raaka-aineet? Abel on sitä mieltä, että jokaisella kuluttajalla on oikeus tietää mitä heidän käyttämänsä tuote sisältää ja me Greenlips Beautyssa olemme ehdottomasti heidän kanssaan samaa mieltä.

Me Greenlips Beautyn Passionistat toivomme sydämestämme, että Abelin tuoksut tuovat päivisiisi yhtä paljon luksusta ja iloa kuin meidän. Nautinnollisia hetkiä Abelin kanssa. <3

MIKSI VALITA ABELIN LUONNOLLINEN PARFYYMI?


  • Luonnollinen parfyymi on kaunis - luonnollinen parfyymi elää ihollasi luoden uniikin tuoksun juuri Sinulle. Luonnolliset raaka-aineet kuten santelipuu, neroli ja jasmiini ovat yksiä harvinaisimpia, kalleimpia ja hienoimpia saatavilla olevia parfyymiraaka-aineita modernissa parfymeriassa. Se on yksi syistä miksi Abelin nenä Isaac Sinclair rakastaa työskennellä Abelin kokoelman kanssa. Mahdollisuus työskennellä näin uskomattomien raaka-aineiden kanssa on harvoin tarjolla.
  • Ympäristövaikutus - synteettisten parfyymien vaikutuksia aletaan vasta ymmärtämään. Esimerkiksi synteettinen myski (käytetään 99%:ssa parfyymeista) on osoitettu bioakkumuloituvan ruokaketjuun, vaikuttaen vesistöihimme,vesielämään ja ihmisiin.
  • Henkilökohtainen vaikutus - on kasvavassa määrin todisteita esittämään että yhdisteet, joita laitamme iholle kulkeutuvat verenkiertoon. Tämä tarkoittaa sitä, että raaka-aineiden merkitys  kauneustuotteissasi on yhtä tärkeä kuin ne mitä ovat ruuassasi. Jos et ostaisi ruokaa täynnä keinotekoisia väri- ja makuaineita, silloin sinun ei pitäisi myöskään ostaa parfyymia, joka on valmistettu keinotekoisista tuoksuraaka-aineista.
  • "Parfyymeilla parempi maailma" - Abel lahjoittaa tuotostaan 1% for the Planet säätiölle. Mm. White Vetiver parfyymin tuloilla Abel tukee haitilaisten yhteisöä, mistä heidän käyttämänsä vetiveröljy on peräisin.

Lähde: Abel

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Greenlips Finland Oy:n myynti- ja toimitusehdot 19.03.2019 alkaen

https://pro.greenlipsbeauty.co... on Greenlips Finland Oy:n 2362292-9 (jäljempänä Greenlips Beauty) ylläpitämä suljettu B2B-verkkokauppa. Asiakkaaksi rekisteröitymisen edellytyksenä on, että yrityksellä on toimitus- ja laskutusosoite Suomessa ja yritys on merkitty Kaupparekisteriin. Ostaminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityminen edellyttää Greenlips Beautyn hyväksyntää ennen käyttäjätunnusten aktivoimista. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Rekisteröityneille asiakkaille lähetetään uutiskirjeitä sähköpostitse ja liitetään Greenlips Beautyn jälleenmyyjien suljettuun Facebook-ryhmään (Greenlips Beauty for Professionals). Postituslistalta voi poistua uutiskirjeen alalaidasta olevasta linkistä tai ilmoittamalla asiakaspalveluumme. Facebook-ryhmästä voi poistua ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme.

TOIMITUS - JA MAKSUEHDOT

Tilaaminen

Tuotteet tilataan https://pro.greenlipsbeauty.co... nettisivulta. Tilauksiin liittyvät kysymykset voit lähettää sähköpostilla pro@greenlipsbeauty.com tai soittaa numeroon 040 9629220. Verkkokaupan teknisiin kysymyksiin liittyen soita p. 040 9629220.

Toimitukset

Arkipäivänä klo 12:00 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään varastosta saman päivän aikana . Viikonloppuisin, juhlapyhinä tai arkisin klo 12:00 jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan tilauspäivää seuraavana arkipäivänä.

Toimitamme tavarat asiakkaan valitsemalla tavalla Postin tai Matkahuollon yleisten kuljetusehtojen mukaisesti. Toimitusmaksu riippuu tilauksen painosta ja koosta, sekä valitusta toimitustavasta. Toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää riippuen toimitusosoitteen sijainnista.

Toimituskulujen hintahaitari sijoittuu 6,90€ - 33,30€:n (sis. alv 24%) väliin. Toimitamme kaikenkokoiset tilaukset, minimitilauskäytäntöä ei ole.

Jälkitoimitukset

Mikäli jokin tuote on loppu varastostamme, emme tee jälkitoimituksia.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat alv 0 %.(ellei toisin mainita)

Verkkokaupassa näkyvät hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tarjousten yhteydessä erikseen mainitun ajan. Hinnat ilmoitetaan pääsääntöisesti ilman arvonlisäveroa, poislukien suositushinnat jotka kaupassa on ilmoitettu. Laskun loppusummaan lisätään arvonlisävero. Tuotteen arvonlisävero on 24 %.

Maksaminen

Maksutapahtumat siirtyvät verkkokaupasta Procountor-laskutusohjelmaamme, josta lasku lähetetään asiakkaalle sähköposti- tai verkkolaskutusosoitteeseen asiakkaan kanssa sovitulla tavalla alla olevien ehtojen mukaisesti:

Laskutusoikeus myönnetään yrityksille ensimmäisen tilauksen 50% ennakkomaksun ja mahdollisen luottotarkistuksen jälkeen. Luottotiedot tarkastetaan Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Ensimmäisen tilauksen laskusta maksetaan 50 % ennakkomaksuna ja toinen 50 % tulee maksuun 14 päivää tuotteiden lähettämisen jälkeen. Lasku lähetetään kun tilaus on valmis lähetettäväksi ja tilaus lähetetään heti kun 50% laskun loppusummasta on kirjautunut.

Laskulla maksettaessa maksuehto on pääsääntöisesti 10 päivää netto. Maksun viivästyessä perimme 11,50% viivästyskoron sekä huomautus- ja perintäkulut. Laskutuslupa myönnetään ensimmäisen tilauksen 50% ennakkomaksun suorituksen ja tarvittaessa tehtävän luottotarkistuksen jälkeen. Varaamme itsellemme oikeuden tarkistaa ja hylätä tilauksen tai maksuehdon oikeutuksen ennen kauppasopimuksen syntymistä.

Toistuvasti myöhässä olevat maksut:

Maksujen ollessa toistuvasti myöhässä, siirrymme ennakkolaskutukseen kahden tilauksen ajaksi, jonka jälkeen saa tilata normaalisti 10pvän maksuajalla. Jos tämän jälkeen maksut ovat edelleen toistuvasti myöhässä, siirrymme ennakkolaskutukseen toistaiseksi.

Toimitusta koskevat huomautukset

Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa toimituksen saavuttua tuotteiden kunto ja lähetyksen oikeellisuus seuraavan aikataulun mukaisesti:

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee siitä heti vahinkoilmoitus kuljettajalle. Ota myös yhteys Greenlips Beautyyn.

Mikäli toimituksessa on vaurioituneita tuotteita, reklamaatio tarvitsee ilmoittaa 3 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli toimituksessa on keräilyvirheitä tai muita epäkohtia, reklamaatio täytyy ilmoittaa 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Kerro reklamaatiossa

mitä on tapahtunut,

sarja ja tuotteen nimi,

tuotteen eränumero,

kuva, jos kyse on vaurioituneesta tuotteesta ja

parasta ennen -päivämäärä.

Jos kyse on kuluttajan tekemästä reklamaatiosta, pyydäthän häneltä yllä olevat tiedot reklamaation yhteyteen.

Palautukset B2B (yritysmyynti)

Tuotteiden mahdolliseen palauttamiseen tarvitsee aina Greenlips Beautyn hyväksynnän. Tuotteita ei voi palauttaa ilman lähetyskohtaista hyväksyntää.

Mahdollisissa palautuksissa on huomioitava tuotteiden kunto: palauttaa voi tuotteet, jotka ovat käyttämättömiä, virheettömiä, jälleenmyyntikelpoisia ja alkuperäispakkauksissaan. Palautettavan tuotteen on kuuluttava myyjän palautusajankohdan valikoimaan. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista, ellei palautuksen syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai myyjän toiminnasta johtuva virhe. Palautukseen liitetään kopio lähetyslistasta, johon on merkitty palautuksen syy.

Palautusoikeuden ulkopuolella ovat tuotteet joita ei voida vaihtaa: asiakkaalle erikseen tilatut tilausmyyntituotteet, alennetut ja valikoimista poistuneet tuotteet.

Postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.

Tilauksen peruutusoikeus

Tilauksella ei ole peruutusoikeutta asiakkaan lähetettyä verkkokauppatilauksen.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

Omistusoikeudet ja vastuu

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle.

Takuu

Tuotteilla ei ole takuuta.

Riitakysymykset

Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa.

Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa. Yritys- ja henkilötiedot tulevat vain Greenlips Finland Oy:n asiakasrekisterikäyttöön, tilausten käsittelyyn ja laskutukseen.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille:
Luovutamme välttämättömiä henkilötietoja logistiikka- ja maksupalveluyhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.