Ekologinen & vastuullinen

Ilmainen toimitus yli 400 € tilauksiin

040 726 9875

Valuutta: EUR

Green Headsin valikoimasta löydät Plants in Colour kasvivärisarjan sekä huippulaatuiset hiushoidot. Plants in Colour on Skandinaavisen tyylikäs kasvivärisarja ammattilaisille, jotka arvostavat helppoutta, nopeutta ja varmoja lopputuloksia. Kompaktin värisarjan sekoitukset luovat pohjan loputtomalle sävyvalikoimalle.

Green Heads on Ruotsin johtava vastuullisten hiustenhoitotuotteiden ja palveluiden tarjoaja, jolla on myös kolme salonkia Tukholmassa. Green Headsin perustaja, Maria Hellström, työskenteli pitkään kampaajana ennen kuin hän huomasi, että tietyt tuotteet eivät vastanneet hänen omia arvojaan tai nykyaikaista yhteiskuntaa. Tämä johti uudenlaisen ajattelun syntymiseen, ja vuonna 2016 Green Heads perustettiin tarjoamaan laadukkaita ympäristökestäviä hiustenhoitopalveluita.

Green Heads edustaa kestävää lähestymistapaa, joka luo parturi-kampaajille oikeudenmukaisemman ja vastuullisemman työympäristön. Se edistää myös myrkyttömien hiustenhoitorutiinien omaksumista. Green Headsin kaikki toiminta-alueet ovat Green Salon -sertifioituja, vahvistaen sitoutumista ympäristöystävällisiin käytäntöihin.

Kasvivärisarja, Plants in Colour, on Green Headsin kampaajatiimin kehittämä oma tuotesarja, joka tekee kasvivärien maailmaan astumisesta innostavaa ja helppoa. Sävyt on suunniteltu sopimaan skandinaavisiin hiuksiin. Sarjasta löytyy sekä valmiita kasviväri sekoituksia (Mixed Pigments) että puhtaita pigmenttejä (Pure Pigments), jotka mahdollistavat upeiden tulosten luomisen luovasti ja leikkisästi, oli kyse sitten kasvivärien pitkän linjan ammattilainen tai vasta-alkaja.

Plants in Colour:

  • Ainutlaatuiset sekoitettavat pigmentit tarjoavat joustavuutta ja luovuutta omien sävyjen luomiseen.
  • Plants in Colour perustuu kasvien voimaan ja huolehtii hiusten terveydestä.
  • Sarjan sertifioidut luomuainesosat tukevat kestävää lähestymistapaa.
  • Voit sekoituksin luoda rajattomasti omia ainutlaatuisia värejä. Vain oma osaamisesi asettaa rajat värien luomiselle.

Plants in Colour kasvivärisarja tarjoaa ympäristöystävällisen ja vastuullisen vaihtoehdon niin ammattilaisille kuin asiakkaille. Se on täydellinen valinta luonnollisten väritulosten saavuttamiseksi, myös harmaiden hiusten kohdalla, jolloin hiusten luonnollinen sävy pääsee kukoistamaan.

Näytetään tuotteet 1-25 / 25

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit