Ekologinen & vastuullinen

Ilmainen toimitus yli 400 € tilauksiin

040 726 9875

Työkalut onnellisempaan yrittäjyyteen Heysalonpro podcastista

Valuutta: EUR

Und Gretel

Berliiniläinen Und Gretel on Saksassa lukuisia kertoja otsikoihin noussut high-end - värikosmetiikkasarja, jota me himoitsimme valikoimaamme vuosia. Seurasimme brändin kehitystä sosiaalisessa mediassa ja olimme innoissamme, että kyseessä ei ollut luonnonkosmetiikkaa kärkenään käyttävä brändi. Und Gretel huokui ammattimaisuutta, muodikkuutta, rohkeutta, seksikkyyttä ja inspiraatiota. Meidän onneksemme kaikki tuotteet olivat ja ovat aina 100% luonnollisia.

Und Gretel on meikkitaiteilija Christina Rothin perfektionistisella otteella luoma meikkisarja, joka on syntynyt intohimosta yhdistää muoti, luonnonkosmetiikka ja ammattitaitoiset koostumukset. Und Gretel mahdollistaa todella ammattimaiset lopputulokset vaativaan makuun ja tarpeeseen. Tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota aikuisen ihon haasteisiin ja siksi sarja sopii hyvin +30v. iholle. Parasta Und Gretelissä on kuitenkin se, että jokainen tuote on suunniteltu niin helpoksi käyttää, että niiden kanssa kuka vain voi olla meikkitaiteilija. Tämä on varmasti syy siihen, miksi Und Gretel nauttii niin suuresta suosiosta ja saamme lukuisia ylistyksiä sarjan tuotteista jatkuvasti. 

UND GRETEL SYNTYI TARPEESEEN

Christina Roth on työskennellyt kansainvälisenä meikkiartistina lukemattomille julkisuuden henkilöille sekä elokuvan, muodin ja mainonnan parissa. Hänen pitkän uransa aikana hän on toistuvasti kohdannut paradoxin: toive käyttää luonnonkosmetiikkaa ja tarve kosmetiikalle, joka täyttää ammattilaisen vaatimat standardit. Ammatti värikosmetiikka-alalla intensiiviset sävyt sekä pitkäkestoiset vaikutukset on tähän mennessä saavutettu kiistanalaisilla raaka-aineilla ja synteettisillä säilöntäaineilla.

Vakuuttuneena, että löytyy myös parempi tapa, Christina yhdisti voimansa brändäyksen ammattilaisen Stephanie Dettmannin kanssa yhdellä yksinkertaisella tavoitteella: luoda kauneimmat värit ylellisillä formuloilla käyttäen puhtaimpia ja hienostuneimpia raaka-aineita, joita luonto tarjoaa. Ei synteettisiä säilöntäaineita – ei toksiineja – ei kompromisseja. Und Gretel käyttää ainoastaan selektiivisiä, luonnollisia raaka-aineita, toimijoilta, jotka kykenevät kasvamaan eettisesti ja kestävällä tavalla ja ovat sopusoinnussa ympäristön ja tulevaisuutemme kanssa.

Vuosien tuotekehityksen jälkeen, hioen BDIH-sertifioituja luonnollisia ja luomulaatuisia formuloitaan, Und Gretel tuo sinulle tarkoin luodun täydellisen garderobin upeita sävyjä kasvoillesi. Uskomme, että todellinen kauneus syntyy tietoisella tasapainolla ihmisten ja luonnon välillä.

UND GRETELin depyyttikokoelma kuvastaa sitä mitä näemme runwaylla ja Berliinin kaduilla. High-end sarja, jonka sydän sykkii muodille ja sielu lepää luonnossa. Ylelliset luonnon raaka-aineet ja meikkitaiteilijan vaatimustaso yhdistettynä räiskyvään muodin maailmaan takaavat ammattimaisen suorituskyvyn, ihoa hoitavat koostumukset ja upean väripaletin, jolla työskennellä. Tuotettu Euroopassa.

MITÄ TARKOITTAA UND GRETEL?

Ympäri maailman kaikki tuntevat tarinan Hanselista ja Gretelistä jo lapsena. Hansel und Gretel tarkoittaa suomeksi Hannua ja Kerttua. UND GRETEL kertoo Gretelistä, se on tarina naiseudesta, voimasta ja rohkeudesta. UND GRETEL painottaa, miten omasta ulkonäöstään tulisi nauttia ja itseään juhlistaa. Jokainen UND GRETEL tuote on tarkoitettu ehostamaan, piristämään, voimaannuttamaan ja vahvistamaan itsetuntoa.

Näytetään tuotteet 1-60 / 129

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit