Und Gretel

Haluatko sinäkin edustaa Und Greteliä? Klikkaa ammattilaisten kauppaamme ja lue lisää: pro.greenlipsbeauty.com

Berliiniläinen Und Gretel on Saksassa lukuisia kertoja otsikoihin noussut high-end - värikosmetiikkasarja, jota me Greenlips Beautyssa himoitsimme valikoimaamme vuosia. Seurasimme brändin kehitystä sosiaalisessa mediassa ja olimme innoissamme, että kyseessä ei ollut luonnonkosmetiikkaa kärkenään käyttävä brändi. Und Gretel huokui ammattimaisuutta, muodikkuutta, rohkeutta, seksikkyyttä ja inspiraatiota. Meidän onneksemme kaikki tuotteet olivat ja ovat aina 100% luonnollisia.

Und Gretel on meikkitaiteilija Christina Rothin perfektionistisella otteella luoma meikkisarja, joka on syntynyt intohimosta yhdistää muoti, luonnonkosmetiikka ja ammattitaitoiset koostumukset. Und Gretel mahdollistaa todella ammattimaiset lopputulokset vaativaan makuun ja tarpeeseen. Tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota aikuisen ihon haasteisiin ja siksi sarja sopii hyvin +30v. iholle. Parasta Und Gretelissä on kuitenkin se, että jokainen tuote on suunniteltu niin helpoksi käyttää, että niiden kanssa kuka vain voi olla meikkitaiteilija. Tämä on varmasti syy siihen, miksi Und Gretel nauttii niin suuresta suosiosta ja saamme lukuisia ylistyksiä sarjan tuotteista päivittäin. Mm. sarjan Und Gretel - Wint ripsiväri Darkest Black 02 nousi bestselleriksemme kaikkien muiden ripsivärien ohitse vain muutamassa kuukaudessa siitä, kun toimme sarjan Suomeen vuonna 2018.

Me Greenlips Beautyssa toivomme, että nautit hetkistäsi Und Gretelin kanssa yhtä paljon kuin me.

UND GRETEL SYNTYI TARPEESEEN

Christina Roth on työskennellyt kansainvälisenä meikkiartistina lukemattomille julkisuuden henkilöille sekä elokuvan, muodin että mainonnan parissa. Hänen pitkän uransa aikana hän on toistuvasti kohdannut paradoxin: toive käyttää luonnonkosmetiikkaa ja tarve kosmetiikalle, joka täyttää ammattilaisen vaatimat standardit. Ammatti värikosmetiikka-alalla intensiiviset sävyt sekä pitkäkestoiset vaikutukset on tähän mennessä saavutettu kiistanalaisilla raaka-aineilla ja synteettisillä säilöntäaineilla.

Vakuuttuneena, että löytyy myös parempi tapa, Christina yhdisti voimansa brändäyksen ammattilaisen Stephanie Dettmannin kanssa yhdellä yksinkertaisella tavoitteella: luoda kauneimmat värit ylellisillä formuloilla käyttäen puhtaimpia ja hienostuneimpia raaka-aineita, joita luonto tarjoaa. Ei synteettisiä säilöntäaineita – ei toksiineja – ei kompromisseja. Und Gretel käyttää ainoastaan selektiivisiä, luonnollisia raaka-aineita kaikkialta maailmasta, toimijoilta, jotka kykenevät kasvamaan eettisesti ja kestävällä tavalla ja ovat sopusoinnussa ympäristön ja tulevaisuutemme kanssa.

Vuosien tuotekehityksen jälkeen, hioen BDIH-sertifioituja luonnollisia ja luomulaatuisia formuloitaan, Und Gretel tuo sinulle tarkoin luodun täydellisen garderobin upeita sävyjä kasvoillesi. Uskomme, että todellinen kauneus syntyy tietoisella tasapainolla ihmisten ja luonnon välillä.

UND GRETELin depyyttikokoelma kuvastaa sitä mitä näemme runwaylla ja Berliinin kaduilla. High-end sarja, jonka sydän sykkii muodille ja sielu lepää luonnossa. Ylelliset luonnon raaka-aineet ja meikkitaiteilijan vaatimustaso yhdistettynä räiskyvään muodin maailmaan takaavat ammattimaisen suorituskyvyn, ihoa hoitavat koostumukset ja upean väripaletin, jolla työskennellä.

Tuotettu Euroopassa.

MITÄ TARKOITTAA UND GRETEL?

Ympäri maailman kaikki tuntevat tarinan Hanselista ja Gretelistä jo lapsena. Hansel und Gretel tarkoittaa suomeksi Hannua ja Kerttua. UND GRETEL kertoo Gretelistä, se on tarina naiseudesta, voimasta ja rohkeudesta. UND GRETEL painottaa, miten omasta ulkonäöstään tulisi nauttia ja itseään juhlistaa. Jokainen UND GRETEL tuote on tarkoitettu ehostamaan, piristämään, voimauttamaan ja vahvistamaan itsetuntoasi juuri sinua itseäsi varten. Tuomaan oma persoonasi esiin, leikkiä rohkeasti väreillä ja lookeilla.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Greenlips Finland Oy:n myynti- ja toimitusehdot 19.03.2019 alkaen

https://pro.greenlipsbeauty.co... on Greenlips Finland Oy:n 2362292-9 (jäljempänä Greenlips Beauty) ylläpitämä suljettu B2B-verkkokauppa. Asiakkaaksi rekisteröitymisen edellytyksenä on, että yrityksellä on toimitus- ja laskutusosoite Suomessa ja yritys on merkitty Kaupparekisteriin. Ostaminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityminen edellyttää Greenlips Beautyn hyväksyntää ennen käyttäjätunnusten aktivoimista. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Rekisteröityneille asiakkaille lähetetään uutiskirjeitä sähköpostitse ja liitetään Greenlips Beautyn jälleenmyyjien suljettuun Facebook-ryhmään (Greenlips Beauty for Professionals). Postituslistalta voi poistua uutiskirjeen alalaidasta olevasta linkistä tai ilmoittamalla asiakaspalveluumme. Facebook-ryhmästä voi poistua ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme.

TOIMITUS - JA MAKSUEHDOT

Tilaaminen

Tuotteet tilataan https://pro.greenlipsbeauty.co... nettisivulta. Tilauksiin liittyvät kysymykset voit lähettää sähköpostilla pro@greenlipsbeauty.com tai soittaa numeroon 040 9629220. Verkkokaupan teknisiin kysymyksiin liittyen soita p. 040 9629220.

Toimitukset

Arkipäivänä klo 12:00 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään varastosta saman päivän aikana . Viikonloppuisin, juhlapyhinä tai arkisin klo 12:00 jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan tilauspäivää seuraavana arkipäivänä.

Toimitamme tavarat asiakkaan valitsemalla tavalla Postin tai Matkahuollon yleisten kuljetusehtojen mukaisesti. Toimitusmaksu riippuu tilauksen painosta ja koosta, sekä valitusta toimitustavasta. Toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää riippuen toimitusosoitteen sijainnista.

Toimituskulujen hintahaitari sijoittuu 6,90€ - 33,30€:n (sis. alv 24%) väliin. Toimitamme kaikenkokoiset tilaukset, minimitilauskäytäntöä ei ole.

Laskutamme pientoimituslisän 1,05€ alv 0% jokaisesta tuoterivistä, jossa tilataan alle 3kpl tuotetta.

Jälkitoimitukset

Mikäli jokin tuote on loppu varastostamme, emme tee jälkitoimituksia.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat alv 0 %.(ellei toisin mainita)

Verkkokaupassa näkyvät hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tarjousten yhteydessä erikseen mainitun ajan. Hinnat ilmoitetaan pääsääntöisesti ilman arvonlisäveroa, poislukien suositushinnat jotka kaupassa on ilmoitettu. Laskun loppusummaan lisätään arvonlisävero. Tuotteen arvonlisävero on 24 %.

Maksaminen

Maksutapahtumat siirtyvät verkkokaupasta Procountor-laskutusohjelmaamme, josta lasku lähetetään asiakkaalle sähköposti- tai verkkolaskutusosoitteeseen asiakkaan kanssa sovitulla tavalla alla olevien ehtojen mukaisesti:

Laskutusoikeus myönnetään yrityksille ensimmäisen tilauksen 50% ennakkomaksun ja mahdollisen luottotarkistuksen jälkeen. Luottotiedot tarkastetaan Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Ensimmäisen tilauksen laskusta maksetaan 50 % ennakkomaksuna ja toinen 50 % tulee maksuun 14 päivää tuotteiden lähettämisen jälkeen. Lasku lähetetään kun tilaus on valmis lähetettäväksi ja tilaus lähetetään heti kun 50% laskun loppusummasta on kirjautunut.

Laskulla maksettaessa maksuehto on pääsääntöisesti 10 päivää netto. Maksun viivästyessä perimme 11,50% viivästyskoron sekä huomautus- ja perintäkulut. Laskutuslupa myönnetään ensimmäisen tilauksen 50% ennakkomaksun suorituksen ja tarvittaessa tehtävän luottotarkistuksen jälkeen. Varaamme itsellemme oikeuden tarkistaa ja hylätä tilauksen tai maksuehdon oikeutuksen ennen kauppasopimuksen syntymistä.

Toistuvasti myöhässä olevat maksut:

Maksujen ollessa toistuvasti myöhässä, siirrymme ennakkolaskutukseen kahden tilauksen ajaksi, jonka jälkeen saa tilata normaalisti 10pvän maksuajalla. Jos tämän jälkeen maksut ovat edelleen toistuvasti myöhässä, siirrymme ennakkolaskutukseen toistaiseksi.

Toimitusta koskevat huomautukset

Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa toimituksen saavuttua tuotteiden kunto ja lähetyksen oikeellisuus seuraavan aikataulun mukaisesti:

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee siitä heti vahinkoilmoitus kuljettajalle. Ota myös yhteys Greenlips Beautyyn.

Mikäli toimituksessa on vaurioituneita tuotteita, reklamaatio tarvitsee ilmoittaa 3 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli toimituksessa on keräilyvirheitä tai muita epäkohtia, reklamaatio täytyy ilmoittaa 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Kerro reklamaatiossa

mitä on tapahtunut,

sarja ja tuotteen nimi,

tuotteen eränumero,

kuva, jos kyse on vaurioituneesta tuotteesta ja

parasta ennen -päivämäärä.

Jos kyse on kuluttajan tekemästä reklamaatiosta, pyydäthän häneltä yllä olevat tiedot reklamaation yhteyteen.

Palautukset B2B (yritysmyynti)

Tuotteiden mahdolliseen palauttamiseen tarvitsee aina Greenlips Beautyn hyväksynnän. Tuotteita ei voi palauttaa ilman lähetyskohtaista hyväksyntää.

Mahdollisissa palautuksissa on huomioitava tuotteiden kunto: palauttaa voi tuotteet, jotka ovat käyttämättömiä, virheettömiä, jälleenmyyntikelpoisia ja alkuperäispakkauksissaan. Palautettavan tuotteen on kuuluttava myyjän palautusajankohdan valikoimaan. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista, ellei palautuksen syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai myyjän toiminnasta johtuva virhe. Palautukseen liitetään kopio lähetyslistasta, johon on merkitty palautuksen syy.

Palautusoikeuden ulkopuolella ovat tuotteet joita ei voida vaihtaa: asiakkaalle erikseen tilatut tilausmyyntituotteet, alennetut ja valikoimista poistuneet tuotteet.

Postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.

Tilauksen peruutusoikeus

Tilauksella ei ole peruutusoikeutta asiakkaan lähetettyä verkkokauppatilauksen.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

Omistusoikeudet ja vastuu

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle.

Takuu

Tuotteilla ei ole takuuta.

Riitakysymykset

Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa.

Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa. Yritys- ja henkilötiedot tulevat vain Greenlips Finland Oy:n asiakasrekisterikäyttöön, tilausten käsittelyyn ja laskutukseen.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille:
Luovutamme välttämättömiä henkilötietoja logistiikka- ja maksupalveluyhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.