Ekologinen & vastuullinen

Ilmainen toimitus yli 400 € tilauksiin

040 726 9875

Valuutta: EUR

Und Gretel

Luonnollisen kauneuden kapinallinen, syntynyt ja kasvanut Berliinissä 

Olipa kerran... haaste. Ja UND GRETEL otti sen vastaan. Maailmassa, jossa luonnonmukaiset, korkealaatuiset värikosmetiikkatuotteet olivat harvinaisuus, tämä berliiniläinen kauneusbrändi raivasi tien ulos epäterveellisten ainesosien viidakosta. Ja lisäsi kauneuden taruun eloisaa "ja he elivät onnellisina loppuun asti" -lukua: Kertomalla tarinan ihoa hellivistä luonnollisista raaka-aineista ja kestävistä, HD-valmiista väreistä, jotka tarjoavat tinkimättömän suorituskyvyn.

UND GRETEL, visioiva värikosmetiikan pioneeribrändi on tekemässä kauneusmaailmasta paremman paikan. UND GRETEL kerää ympärilleen ystäviä ja seuraajia, jotka eivät pidä ihon hyvinvointia satumaailman tarunomaisena kuvitelmana.

Brändi, visio 

Vuodesta 2015 asti UND GRETEL on yhdistänyt kosmetiikkaansa luonnolliset ainesosat, korkean suorituskyvyn ja uusimman teknologian. Christina Roth on työskennellyt kansainvälisenä meikkiartistina lukemattomille julkisuuden henkilöille sekä elokuvan, muodin ja mainonnan parissa. Hänen pitkän uransa aikana hän on toistuvasti kohdannut paradoxin: toive käyttää luonnonkosmetiikkaa ja tarve kosmetiikalle, joka täyttää ammattilaisen vaatimat standardit. Ammatti värikosmetiikka-alalla intensiiviset sävyt sekä pitkäkestoiset vaikutukset on tähän mennessä saavutettu kiistanalaisilla raaka-aineilla ja synteettisillä säilöntäaineilla.

Vakuuttuneena, että löytyy myös parempi tapa, Christina yhdisti voimansa brändäyksen ammattilaisen Stephanie Dettmannin kanssa yhdellä yksinkertaisella tavoitteella: luoda kauneimmat värit ylellisillä formuloilla käyttäen puhtaimpia ja hienostuneimpia raaka-aineita, joita luonto tarjoaa. UND GRETELIN kaikki tuotteet ovat BDIH-sertifioituja, monet Cosmos Natural ja Cosmos Organic hyväksymiä. UND GRETEL on vapaa mikromuoveista ja nanopartikkeleista, silikoneista ja PEG-yhdisteistä, parabeeneista ja sivutuoteöljyistä, synteettisistä hajuaineista ja väriaineista, haitallisista aineista ja - tietysti - eläinkokeista.

MITÄ TARKOITTAA UND GRETEL?

Ympäri maailman kaikki tuntevat tarinan Hanselista ja Gretelistä jo lapsena. Hansel und Gretel tarkoittaa suomeksi Hannua ja Kerttua. UND GRETEL kertoo Gretelistä, se on tarina naiseudesta, voimasta ja rohkeudesta. UND GRETEL painottaa, miten omasta ulkonäöstään tulisi nauttia ja itseään juhlistaa. Jokainen UND GRETEL tuote on tarkoitettu ehostamaan, piristämään, voimaannuttamaan ja vahvistamaan itsetuntoa.

Näytetään tuotteet 1-60 / 159

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit