Ekologinen & vastuullinen

Ilmainen toimitus yli 400 € tilauksiin

040 726 9875

Valuutta: EUR

Miten voi saada vahvat ja hyväkuntoiset hiukset? (3 min read)

Täydellisten hiusten tavoittelusta on tullut viime vuosina valtava bisnes. Toiveet noudattelevat tuttua kaavaa: halutaan paksut, terveet, vahvat ja hyväkuntoiset hiukset.

Millaiset hiukset sinä haluaisit?

Täydellisten hiusten tavoittelusta on tullut viime vuosina valtava bisnes ja hiusten pidennyksissä ja jopa hiusten siirroissa liikkuu enemmän rahaa kuin koskaan aikaisemmin. Toiveet noudattelevat tuttua kaavaa: halutaan paksut, terveet, vahvat ja hyväkuntoiset hiukset.

Hiukset ovat ihmisen kruunu, merkittävä osa ulkonäköämme, eivätkä ne ole vaihdettavissa päivittäin kuten vaatteet. Terveet hiukset ovat myös uskomattoman vahva elementti: ne voivat venyä jopa 30% pituudestaan, imeä painonsa verran vettä ja turvota 20% halkaisijastaan. Yksittäinen hius voi kestää yli 100 grammaa painoa ja koko pään hiusten vetolujuus on jopa yli 20 tonnia.

Valitettavasti harvalla meistä hiukset ovat yhtä vahvat ja hyväkuntoiset kuin toivoisimme. Tähän voi olla useita syitä: kemialliset käsittelyt, lämpölaitteiden käyttö, ympäristön saasteet ja jopa veden laatu voivat kaikki vaikuttaa hiustemme kuntoon heikentävästi.

Kuinka nämä tekijät vaikuttavat hiuksiin?

Tutustutaan hiuksen eri osiin:

Lipidikerros: Ohut rasvakerros ympäröi hiuksen pintaa. Vaikka lipidit muodostavat vain pienen osan hiuksen kokonaispainosta, ne ovat tärkeitä hiusten terveyden kannalta. Lipidikerroksen tehtävänä on suojata ja säilyttää hiusten kosteustasapaino. Kemialliset käsittelyt ja ympäristön rasitukset voivat vaurioittaa lipidikerrosta.

Suomukerros: Suomukerros toimii hiuksen suojana ulkoisilta vaurioilta. Tasainen suomukerros tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja antaa niille kiiltoa. Lämpölaitteiden käyttö ja mekaaninen rasitus voi vaurioittaa suomukerrosta johtaen elottomiin ja takkuisiin hiuksiin.

Keratiini: Keratiini muodostaa suurimman osan hiuksen massasta. Se on vahva proteiini, joka antaa hiuksille rakennetta ja kestävyyttä. Kemialliset käsittelyt ja UV-säteily vaurioittaa keratiinia, mikä tekee hiuksista kuivat ja hauraat.

Rikkisillat: Rikkisillat ovat tärkeitä kemiallisia sidoksia, jotka pitävät hiuksen rakenteen koossa ja vastaavat hiuksen lujuudesta. Ne voivat vaurioitua esimerkiksi happivaurioiden ja kemiallisten käsittelyiden seurauksena.

Miten hiusvaurioita voi sitten estää?

Yksi parhaista neuvoista on ”first do not harm”, eli turhaa hiusten rasittamista kannattaa lähtökohtaisesti välttää. Suojaa hiukset auringossa. Huolehdi, etteivät kemialliset käsittelyt kerrostu päällekkäin, jos mahdollista. Käytä lämpösuojaa hiuksissa käyttäessäsi lämpölaitteita. Käytä laadukkaita tuotteita ja työvälineitä. Vältä hiuksen repimistä ja harjaamista varsinkin kosteana. Huolehdi hiuspohjan hyvästä mikrobiomiasta.

Mitä tehdä, kun vauriot ovat jo syntyneet?

Erilaiset bond builderit ovat tulleet hiuksistaan huolehtiville tutuksi viimeisten vuosien aikana. Niissä on raaka-aineita, jotka vahvistavat hiusta sisältä päin. Less is Moren PURE BOND COMPLEX HAIR BALM tuo tähän kategoriaan aivan uuden vaihtoehdon. Se on ensimmäinen luomulaatuinen bond builder, joka korjaa hiusta neljällä eri tasolla: keratiinin, rikkisiltojen, suomukerroksen ja lipidikerroksen kautta.

Miten PURE BOND COMPLEX HAIR BALM toimii?

Tuotteessa on neljä keskeistä vaikuttavaa ainesosaa:

  • Proteiini- ja peptidikompleksi (fermentoitu vehnä- ja herneproteiini) vahvistaa hiusten keratiinirakennetta.
  • Gallushappo uudistaa katkenneita rikkisidoksia vahvistaen hiuksen lujuutta.
  • Risiiniöljy ja sebasiinihappo toimivat suomukerrosta silottavana eco-polymeerinä.
  • Erityinen öljykompleksi ja soijalesitiini tasapainottaa ja korjaa vaurioitunutta lipidikerrosta.

Sileiden ja vahvojen hiusten saaminen ei voi paljon helpommaksi enää muuttua. Kotikäytössä upeat tulokset voi saavuttaa näillä yksinkertaisilla ohjeilla:

1: Levitä tuote kerran viikossa tasaisesti kuiviin hiuksiin, kiinnittäen erityistä huomiota hiusten huonokuntoisimpiin alueisiin.
2: Anna tuotteen vaikuttaa yön yli.
3: Pese ja hoida hiukset aamulla normaaliin tapaan

Kenelle PURE BOND COMPLEX HAIR BALM sopii?

Olemme saaneet palautetta useilta tyytyväisiltä käyttäjiltä, jotka ovat huomanneet merkittäviä muutoksia hiusten kunnossa vain muutaman hoitokerran jälkeen. Monet heistä ovat kokeneet selkeän parannuksen hiusten kimmoisuudessa ja osan käyttäjistä positiiviset tulokset ovat yllättäneet täysin.

PURE BOND COMPLEX HAIR BALM on selkeästi enemmän, kuin vain pelastus huonokuntoisille hiuksille. Se on loistotuote kaikille, jotka haluavat terveemmät ja vahvemmat hiukset. Olipa kyseessä sitten auringossa viihtyvä, hiuksiaan kasvattava, lämpölaitteita käyttävä tai hiuksiaan värjäävä käyttäjä, PURE BOND COMPLEX HAIR BALM on ratkaisu heille kaikille matkalla kohti terveempiä ja vahvempia hiuksia.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit